Libertango Producties

10 september Open Dag! Klik hier voor meer info.

Libertango verzorgt Argentijnse tangolessen in groeps- en privé verband, vanaf niveau beginners tot (ver) gevorderd. Bovendien is er elke donderdag gelegenheid te komen oefenen, dansen, genieten van muziek tijdens de oefensalon, en worden er maandelijks tangofeesten met wisselende DJ’s en optredens georganiseerd.
Bij Libertango leer je dansen zoals er in de salons in Buenos Aires wordt gedanst; muzikaal, ontspannen, creatief en met respect voor andere paren op de dansvloer. Bekijk hier het rooster.

Bij Libertango: de kunst van navigeren op een volle dansvloer, geïnspireerd door de muziek en de connectie met je danspartner.

Libertango heeft leerlingen van heel jong, tot respectabel op leeftijd. Er zijn paren die zich aanmelden voor lessen, maar merendeel komt zonder (vaste) danspartner. Libertango bestaat uit een enthousiaste, gastvrije groep dansers. Culturele achtergrond, danservaring spelen geen rol; plezier van dansen kan je al bij de eerste les ervaren wanneer je je openstelt voor het avontuur wat tango te bieden heeft. Lees hier meer over de lessen.

Introductielessen 2017

  • woensdag 6 september 19.30-20.30
  • donderdag 7 september 19.30-20.30
  • zondag 10 september 14.00-15.00 & 17.00-18.00

Dit is geen Tango, maar wat een geniale improvisatie!!!! MeerMinder

Bekijk op Facebook

·Deel

Als je genoeg oude gebouwen hebt gezien tijdens Open monumentendag, kom dan Argentijnse Tango dansen vanmiddag bij Libertango Leiden op muziek van Jan Willem Troost.
proeflessen 14.00-15.00 en 17.00-18.00
salon 15.00-17.00
MeerMinder

Bekijk op Facebook

·Deel

We hoeven niet op de tafels te dansen, daar staat lekker eten op vrijdag.
Salon Libertango Leiden
Salon met DJ Lucas Antonisse en kleding van Genevieve Jetuelle Ruocco.
19.00-23.00 €7,00, €17,00 als je mee eet, vegetarisch 3 gangen menu.
als je mee wilt eten reserveren voor donderdag 12.00 uur
MeerMinder

Bekijk op Facebook

·Deel

De vrijdagavond salon waar je na je werk kan aanschuiven om mee te eten, licht, vegetarisch 3 gangen menu.
Reserveren voor eten uiterlijk donderdag 12.00.
Ditmaal met tango kleding en schoenen van Jetuelle.
DJ Lucas Antonisse
salon €7,00
eten en salon €17,00
MeerMinder

Salon La Comilona

september 8, 2017, 7:00pm – september 8, 2017, 11:00pm

De vrijdagavond salon waar je na je werk kan aanschuiven om mee te eten, licht, vegetarisch 3 gangen menu.
Reserveren voor eten uiterlijk donderdag 12.00.
Ditmaal met tango kleding en schoenen van J…

Bekijk op Facebook

·Deel

El Tango es una posibilidad infinita

Leopold Marechal

Leerlingen over Libertango

Jessica Bijvoet

Jessica Bijvoet Libertango StudioIn Nederland organiseert Jessica onder de naam Libertango Producties groeps- en privé lessen, workshops, tangofeesten, concerten, demonstraties en Tangoreizen naar Buenos Aires. Naast reguliere cursussen levert Libertango ook projecten en workshops op maat voor het onderwijs en bedrijfsleven en geeft Jessica als gastdocent les op verschillende Tangoscholen in binnen- en buitenland. Zij werkt met diverse danspartners en muzikanten, en nodigt regelmatig gastdocenten uit om workshops te geven, zodat dansers kennis kunnen maken met de rijke variatie van verschillende dansstijlen binnen de Tango.

Bewaren

Bewaren

  1. Meer over Jessica

    Jessica is in 1990 met de Argentijnse Tango in aanraking gekomen tijdens het inmiddels legendarische concert van Astor Piazolla en Osvaldo Pugliese in theater Carré. Sindsdien is ze gegrepen door de Tango, heeft in Buenos Aires gewoond om daar te studeren, te werken en te dansen met grote maestro’s van verschillende Tango dansstijlen in Buenos Aires. Zij reist nog regelmatig naar Buenos Aires om zich verder te verdiepen in de Tango; een wonderbaarlijk mooie wereld die steeds meer te bieden blijkt te hebben naarmate je hem beter leert kennen.
    Haar stijl van dansen is dan ook typisch Argentijns, gekenmerkt door muzikaliteit, elegantie en connectie met je partner in omhelzing. In haar lessen streeft ze ernaar dansers zo snel mogelijk voor te bereiden op het feest wat Tango heet: op een volle dansvloer kunnen navigeren, improviseren en via muziek communiceren met je partner en de andere dansparen op de vloer.