Contact | inschrijven

Het formulier hiernaast is voor zowel algemene vragen over de lessen, workshops en inhuur mogelijkheden als om je in te schrijven voor een cursus. Kijk voor meer informatie over deelnemen aan een cursus op de pagina inschrijven.

Libertango Studio

Naam *

E-mail *

Telefoonnr. *

Onderwerp

Uw bericht

De ontmoeting is het magische van twee zielen die dezelfde taal spreken; de taal van tango.

Nieuwsbrief

Helaas, dankzij aangescherpte maatregelingen COVID 19 studio voorlopig gesloten

En nu dan weer even slecht nieuws: passen op de plaats.

De nieuwe Corona maatregelingen in acht nemende kunnen we voorlopig niet in groepsverband dansen, tenzij met partner uit eigen huishouden.

Het is met zeer veel pijn in mijn hart dat ik heb besloten de studio voorlopig te sluiten. Tango is volgens mij een poëtische ontmoeting tussen twee (dwalende) zielen, als daar te veel voorwaarden aan worden verbonden, is de spontaniteit verloren.

Maar Tango dansen is een troostende noodzaak in het leven, en zodra er iets meer duidelijk is over komende maatregelingen aangepast rooster op de site

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the ‘manage_pages’ or ‘pages_read_engagement’ permission or the ‘Page Public Content Access’ feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Leerlingen over Libertango