Inschrijfformulier

Bij aanmelden voor cursus graag ook naam en gegevens van danspartner vermelden. Zonder partner opgeven kan ook, daar wordt met de roosters rekening mee gehouden. Jessica zal altijd proberen goede matches te maken. Velden met een * zijn verplicht.

Lesgeld kan overgemaakt worden vóór de eerste les op
NL 76  INGB 0004 5475 64
t.n.v. J.M. Bijvoet o.v.v cursus
 
Je kunt ook contant betalen bij de eerste les. Bij het volgen van twee of meer cursussen in dezelfde periode krijg je 40% korting op tweede, goedkoopste cursus.
Studenten 20% korting.

Naam *

E-mail *

Telefoonnr. *

Onderwerp

Uw bericht

Musica, movimiento, poesía

Nieuwsbrief

Helaas, dankzij aangescherpte maatregelingen COVID 19 studio voorlopig gesloten

En nu dan weer even slecht nieuws: passen op de plaats.

De nieuwe Corona maatregelingen in acht nemende kunnen we voorlopig niet in groepsverband dansen, tenzij met partner uit eigen huishouden.

Het is met zeer veel pijn in mijn hart dat ik heb besloten de studio voorlopig te sluiten. Tango is volgens mij een poëtische ontmoeting tussen twee (dwalende) zielen, als daar te veel voorwaarden aan worden verbonden, is de spontaniteit verloren.

Maar Tango dansen is een troostende noodzaak in het leven, en zodra er iets meer duidelijk is over komende maatregelingen aangepast rooster op de site

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the ‘manage_pages’ or ‘pages_read_engagement’ permission or the ‘Page Public Content Access’ feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Leerlingen over Libertango