Nieuwe cursussen vanaf november

Komend seizoen zijn er naast de reguliere cursussen een paar nieuwe mogelijkheden voor zowel beginnende, als gevorderde dansers. Tijdens de zomer lessen is gebleken dat de cursussen Milonga con traspié veel belangstelling genoten. Terecht. Waar wordt je nu vrolijker van dan van het pittige ritme van Milonga?
Ditmaal dus vanaf niveau Beginners 2 op dinsdagavond (combinatie Milonga/valse). Verder heb ik voor het eerst besloten de cursussen wat korter te maken, zodat dansers de gelegenheid hebben van avond, thema te wisselen. Ze lopen nu tot eind december, maar zullen allen direct vervolgmogelijkheden hebben vanaf januari 2019.

TANGO & TEA

In november start op dinsdagmiddag TANGO & TEA, een korte, intensieve kennismakingscursus, waar deelnemers de basis leren  dansen, en er ook voldoende tijd is om wat meer te weten te komen over de Tangocultuur. Het verschil tussen verschillende orkesten, de code’s op de dansvloer, geschiedenis van de tango enz. Het programma bestaat uit twee uur les, pauze’s met koffie/thee, taart en achtergrond informatie over Tango. Aan het eind van de middag is er gelegenheid nog wat te oefenen, uit te dansen of gewoon nog meer taart te eten. Na afloop kunnen deelnemers instromen op niveau Beginners 2, ook is er bij voldoende belangstelling de mogelijkheid een vervolgcursus te organiseren.  Danservaring niet nodig, bij voorkeur aanmelden met partner. Maximaal aantal deelnemers 9 paar.
Kosten €95,00 per persoon inclusief versnaperingen.

 

 

 

WORKSHOPS 2e ZONDAG

Voor dansers die niet in de gelegenheid zijn wekelijks te komen; elke 2e zondag van de maand 2 workshops met verschillende thema’s. De lessen duren 90 minuten, er is ruim tijd om te werken aan warming up- basis techniek, houding, elegantie, balans, connectie, ontspanning. Themalessen zijn geschikt voor dansers vanaf niveau (half) gevorderd, die  regelmatig dansen.

13.30-15.00
15.30-17.00
data: 16 september 14 oktober, 11 november, 9 december
maximaal 9 paar per workshop.

€17,50 per w/s, €32,50 voor 2 zelfde datum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

les libertango tango studio evertsenstraat

beweging Mari Stikvoort

JW Troost picture Arkady Mitnik

Bewaren

Bewaren

Bewaren