Algemeen

Trainingen, feesten en workshops voor bedrijven en particulieren

De Argentijnse tango is een dans waarbij de verstandhouding tussen leider en volger van groot belang is. Het is een spel van uitdagen en verleiden, grenzen stellen, keuzes maken, vertrouwen hebben en wekken, improviseren en anticiperen.

Libertango Producties verzorgt alle denkbare workshops en trainingen voor bedrijven, feesten, jubilea, bruiloften, festivals op maat. Dit kan uiteenlopen van een eenvoudige workshop waarin basisprincipes van de dans aan de orde komen, tot een training met feedback van professionele coach. Het is ook mogelijk het programma uit te breiden met bijvoorbeeld live muziek, tapasbuffet, dansdemonstratie.

Hiernaast meer informatie voor particulieren, hieronder meer over het maatwerk dat we kunnen leveren voor bedrijven. Nog vragen?

Neem contact met ons op!

Meer informatie

 1. Privé lessen

  Tijdens een privéles heb je de mogelijkheid om met een docent te werken aan lesmateriaal en technieken die speciaal op jouw dans en ontwikkeling zijn toegepast.
  Het is mogelijk om met een partner een privéles te nemen, maar ook zonder partner. In dat geval dans je met een van de docenten, die direct feedback kan geven op wat er gevoeld wordt in je dans. Kosten hangen af van wensen en afspraken, neem contact met ons op voor informatie hierover!

 2. Bruiloften

  Wil je deze feestelijke dag nog persoonlijker maken met een mooie openingsdans op maat gemaakt? Dat kan!
  Wij hebben veel ervaring met het maken van een mooie choreografie voor bruidsparen die de sensualiteit, passie en romantiek van Tango kiezen om hun bal op deze speciale dag te openen. In overleg met het bruidspaar kunnen we in een aantal privélessen een prachtige tango instuderen, die relatief simpel is om te dansen, en er tevens indrukwekkend uit zal zien.

  We kunnen ook een dynamische workshop voor een vrijgezellenfeest verzorgen, of gasten op de bruiloft in een korte les de basis van de tango bijbrengen.

  Tango is communiceren, en vooral heel veel plezier beleven. Als jullie een speciale wens hebben voor deze feestelijke dag, denken wij graag mee hoe we dat in kunnen vullen.

Van tangoworkshop om het ijs te breken,

tot een bedrijfstraining voor betere samenwerking

Voor bedrijven

Tango als metafoor in uw bedrijf
 - it takes two to tango
De taal van tango, is universeel en direct: het lichaam liegt niet. Geen communicatie zo eerlijk en direct als de fysieke, non verbale. De taal van de dans, beweging en muziek. Wat tango van veel andere dansen onderscheidt is de kunst om te improviseren, en daarbij het spel tussen leider en volger, die aan elkaar gewaagd zijn, elkaar nodig hebben en elkaar aanvullen. Gelijkwaardig zijn, en in deze gelijkwaardigheid toch een duidelijke rol vervullen. Daarnaast spelen andere dansparen op de vloer een grote rol bij improviseren: mogelijkheden om je te bewegen en uit te drukken worden bepaalt en beïnvloed door de ruimte om je heen, de interactie met andere dansparen in dezelfde ruimte.

De workshops en trainingen Tango als metafoor zijn bij uitstek geschikt voor samenwerking in een instelling of bedrijf. Immers zowel bij tango, als bij een instelling of bedrijf gaat het om een gedeelde passie of doelstelling, die wordt beleeft vanuit verschillende rollen, standpunten en posities.
De uitdaging is om  te onderzoeken hoe een doel of gedrevenheid  die je deelt, je sterker kan maken wanneer je een samenwerking aangaat, via dans en muziek in dit geval.
 Tango is bij uitstek geschikt om op een non verbale manier connecties te leggen tussen onze dagelijkse omgang met anderen in bijvoorbeeld een organisatie, vriendenkring of op de werkvloer. Tango heeft veel te bieden, wij ook.