Jaarlijks wordt er een Tangoreis naar Buenos Aires georganiseerd voor dansers die kennis willen maken met deze geweldige bruisende stad, de milongas, het eten, de cultuur en vooral veel Tango. Jessica heeft in Buenos Aires gewoond en gewerkt en komt er minimaal 2 maal per jaar om te dansen, vrienden op  te zoeken en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van Tango. Ze is bekend met zowel de grote moderne salons, als de authentieke plaatsen die slechts door locals, de echte milongueros, bezocht worden.

Tijdens deze reis in kleine groep, maximaal 14 personen, wordt er een  programma samengesteld in overleg met deelnemers.  Dit gevarieerde  programma zal onder meer bestaan uit  tangolessen, bezoek salons en tangoshows, dansschoenen en kleding kopen, lokale markten en musea bezoeken. Bovendien zullen Jessica, en haar gastvrije connecties in Buenos Aires je helpen om  wegwijs te worden in een inspirerende, chaotische, gastvrije stad en wondere wereld van Tango.

We verblijven in een rustig klein Tango Guesthouse met eigen dansstudio , centraal gelegen in een mooie, groene wijk van Buenos Aires.

 

De eerstvolgende reis is gepland 25 februari /5 maart 2017

(verlenging onder begeleiding mogelijk)

Prijzen vanaf €525  inclusief onderdak en ontbijt, transfer Luchthaven en vervoer binnen Buenos Aires, entree salons, 2 groepslessen. Exclusief vlucht, reiskostenverzekering, privé uitgaven kleding, schoenen, overige maaltijden, etc.

2 Responses to Tango reis naar Buenos Aires Februari 2017
  1. Ik heb interesse om in t voorjaar 2017 naar Buenos Aires te reizen om beter tango te leren dansen. Wie kan mij meer informatie geven? Bij voorbaat dank! Un cordial saludo, Carol


[top]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.