Contact | inschrijven

Het formulier hiernaast is voor zowel algemene vragen over de lessen, workshops en inhuur mogelijkheden als om je in te schrijven voor een cursus. Kijk voor meer informatie over deelnemen aan een cursus op de pagina inschrijven.

Libertango Studio

Naam *

E-mail *

Telefoonnr. *

Onderwerp

Uw bericht

De ontmoeting is het magische van twee zielen die dezelfde taal spreken; de taal van tango.

Nieuwsbrief

Goed nieuws: we gaan voorzichtig weer van start!

Tango en Covid 19 gaan niet lekker samen, en dat hebben we geweten! Nu lijkt er steeds meer mogelijk, maar om teleurstellingen te voorkomen heb ik gekozen voor een korte reeks lessen, slechts vier. Indien zaken blijven versoepelen direct vervolg curssen in oktober voor hopelijk langere periode tot de kerstvakantie.

Daarnaast maximaal 7 paren per groep om voldoende afstand te kunnen blijven houden. De oefenavonden zijn al langere tijd mogelijk. Ook daar voorlopig nog met een maximaal aantal dansers, 22 exclusief DJ en gastvrouw (en).

Graag dus aanmelden per mail of WhatsApp 06-12534971

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the ‘manage_pages’ or ‘pages_read_engagement’ permission or the ‘Page Public Content Access’ feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Leerlingen over Libertango